Auto Heurkens Weert B.V.

Adres:
Jacob Romenweg 8
6042 EZ
Roermond
Telefoon:
0475 - 32 22 99

Welkom bij Auto Heurkens

De historie van de Heurkens-Group gaat terug naar begin jaren 80. De start van het officiële Renault-dealerschap Auto Heurkens Weert in 1982 staat aan de basis voor de ontwikkelingen die door de jaren heen volgden. Intensieve klantgerichtheid en een hoge klanttevredenheid zijn aspecten die tot op de dag van vandaag op alle vestingen en bedrijven prioriteit nummer 1 zijn.

De Renault-dealerschappen bevinden zich anno 2010 in Echt, Weert en Roermond. Door de verschillende locaties is het goed mogelijk om in te spelen op de lokale markt. Zo is de Renault-Vestiging Auto Heurkens Roermond iedere zondag geopend en profiteert Auto Heurkens Echt van de gunstige ligging langs de drukke rijksweg van Roermond naar Sittard. 

In 2003 is het merk Nissan toegevoegd aan de Heurkens-Group. Auto Niroc Roermondbedient in een groot gebied rond Roermond de klanten met het merk Nissan. De vestiging is tevens gespecialiseerd in universeel onderhoud aan alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Sinds november 2010 opereert Auto Niroc ook vanuit een vestiging in Weert: Auto Niroc Weert. De twee bedrijven zorgen samen voor een optimale dekking op het gebied van Sales en After Sales voor Nissan in het gebied waarin de Heurkens-Group sterk is.

Door de overkoepelende samenwerking met Roadlease, de bij de Heurkens-Group behorende leasemaatschappij, is er zakelijk een interessante combinatie ontstaan. Door het universele karakter en de korte lijnen is Roadlease uitermate geschikt voor het MKB.

Door het aanbieden van totale mobiliteit tegen een betaalbare prijs is de Heurkens-Group uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in de zakelijke en particuliere markt in Midden- en Noord Limburg.

Meer van Auto Heurkens Weert B.V.