Cito Totaalservice

Adres:
Pannenweg 324 (showroom)
6031 RK
Nederweert
Telefoon:
0495-842474 Mobiel: 06-52610169

Cito Totaalservice in het kort!

Cito totaalservice is een jong dynamisch bedrijf, wat zich bezighoudt met Facilitaire bedrijfsdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere: de her-inrichting van uw pand, interne/externe verhuizingen, handyman-diensten, het ergonomisch instellen van uw kantoormeubilair én op- en verkoop van uw totale kantoorinventaris. Door een groot netwerk van een honderdtal ondernemingen kunnen wij u ook adviseren over alle andere aspecten van uw facilitaire behoefte.

Service is voor mij een groot aspect!

• Nieuw meubilair wordt geleverd en gemonteerd.

• Na een jaar komen we even langs om te kijken of alles nog naar wens is    en om te zien of alles nog naar behoren werkt.

• Gebruikt meubilair, mits bij ons gekocht, wordt voor het geleverd en gemonteerd wordt voorzien van een onderhoudsbeurt.

• Indien gewenst worden er tekeningen gemaakt van uw inrichting zodat u    zich een beeld kunt vormen hoe het gaat worden.

Bij onduidelijkheden kom ik naar u toe, (bij nieuw en gebruikt meubilair) om de situatie te bekijken en eventueel met plakband de locatie van het meubilair na te bootsen, zodat u duidelijk inzicht krijgt in de inrichting in uw situatie.