Kuepers Parket BV

Adres:
Maaseikerweg 158
6006 AC
Weert
Telefoon:
0495 - 54 80 75 | 06 - 53 55 11 90
E-mail:
Website:

OVER KUEPERS PARKET BV IN WEERT

Ons bedrijf houdt zich uitsluitend bezig met het leggen van houtenvloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren en het schuren van houtenvloeren.

Schadeherstel is onderdeel van Kuepers Parket BV
Schadeherstel behoort ook tot onze werkzaamheden. Te denken aan een lekkage van de vaatwasser, cv-installatie of een verstopte afvoer. Dit kan gevolg schade geven aan uw houtenvloer omdat deze kan gaan uitzetten door het vocht. Na het opmaken van een schaderapport voor de verzekering krijgt u van ons een plan van aanpak.

Vakmanschap in het leggen van parket-, laminaat- en PVC-vloeren
Voor vakmanschap bent u bij Kuepers Parket BV aan het juiste adres. Parket, laminaat, PVC leggen, schuren, lakken of oliën is immers een vak apart. Daarom werken wij met een eigen team van ervaren parketleggers.

Onderhoud en renovatie vloeren
Kuepers Parket BV is gespecialiseerd in het renoveren van parketvloeren. Het schuren en behandelen van een parketvloer is een vak apart. Met name doe-het-zelvers ondervinden dit aan den lijve als ze besluiten om een parketvloer met gehuurde schuurmachines te schuren. Niet zelden ontstaat er een vloer met “heuvels en dalen” en vol schuurkrassen.

Voor ons is het ons dagelijks werk om parketvloeren vakkundig te schuren en te behandelen. Wij beschikken over professionele schuurmachines om de parketvloer goed te kunnen schuren en afwerken.