Gepubliceerd:
Laatste update:

Brandweer bedankt!

WEERT - Op vrijdag 3 februari rond 17.15 uur, zijn onze collega's uitgerukt naar de Maaspoort, voor een melding van een beknelling van een kind tussen een schuifpoort.  Aanvankelijk lijkt het heel ernstig, maar na overleg met de ambulancebemanning, wordt het 6-jarige jongetje met enig knipwerk bevrijd, zonder zichtbaar letsel.

Mick blijft ter observatie enkele dagen in het ziekenhuis, maar kan zonder blijvend letsel gelukkig weer naar huis, tot grote vreugde van zijn jonger zusje en ouders. De vader en moeder van Mick zijn onder de indruk van de hulpverlening en willen deze waardering graag persoonlijk aan de betrokken brandweermannen overdragen.

Gisterenavond, precies een week na het ongeluk, zijn ze met het hele gezin naar de brandweerkazerne gekomen om ons te bedanken.  Als beloning hebben de brandweerlieden van Mick en zijn zusje Kiki (en natuurlijk de ouders), taart en chocolade gekregen.

Onder het genot van een kopje koffie is de inzet doorgesproken. Erg Indrukwekkend voor de manschappen om te horen hoe zo’n inzet vanuit "de betrokkenen" wordt ervaren. Mick, Kiki en de ouders hebben nog genoten van een heuse rondleiding door de kazerne en Mick heeft het "gereedschap" bestudeerd waarmee hij is bevrijd.

Wij waarderen het enorm dat jullie de tijd en moeite hebben genomen om ons te bedanken!

Mick, "je vrienden voor het leven", bedankt!

Via Brandweer Weert

Deel dit artikel:

Reacties