Gepubliceerd:
Laatste update:

“Een veteraan vertelt” over uitzendingen naar Irak en Afghanistan

MIDDEN-LIMBURG - Veteranen, Wapenbroeders en alle andere belangstellenden kunnen op vrijdag 24 februari a.s. om 19.00 uur gaan luisteren naar een jonge veteraan, Thijs Weijers, sergeant 1, over zijn uitzendingen naar o.a. Irak en Afghanistan (2 keer). We zullen Thijs een podium bieden om vanuit zijn ogen en gevoelens, aan de hand van beeld en geluid, zijn ervaringen met ons te delen over zijn uitzendingen naar Irak en Afghanistan.

Interessante lezing in het Generaal Spoorpaviljoen te Roermond

Ook deze avond mogen we naar een ervaren veteraan luisteren in het Nationaal Herdenkingspark aan de Maastrichterweg 19 in Roermond. We kunnen zijn beleving en onuitwisbare indrukken op ons laten inwerken. Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen. Vragen, die doorgaans nog al wat losmaken bij de aanwezigen. Het belooft weer een enerverende avond te worden, georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders Afdeling Roermond en Venlo.

Limburgse veteranen, wapenbroeders en belangstellenden zijn met hun eventuele partners van harte uitgenodigd in het Generaal Spoorpaviljoen te Roermond op vrijdag 24 februari om 19.00 uur.

Aanmelden is gewenst via veteranentreffen1roermond@gmail.com of tel. 06-37194396. Graag even aangeven met hoeveel personen u komt. De koffie staat klaar. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website: www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en- venlo 

Bons van Wapenbroeders afdeling Roermond en Venlo

Deel dit artikel:

Reacties