Gepubliceerd:
Laatste update:

“Gezeik” in de wijk

LEUDAL -  Via politie Leudal - Tijdens de nachtdienst in Leudal, kregen we een melding over twee personen die zich bedacht hadden om midden op de weg in Heythuysen hun roes uit te slapen. Beide heren hadden, subtiel gezegd, iets te diep in het glaasje gekeken en lagen te snurken toen we ter plaatse kwamen. Een van hen had zelfs geen controle meer over zijn blaas waarna diens inhoud zich langzaam een weg baande over het asfalt (zie foto).

Beiden werden aangehouden wegens openbare dronkenschap. Een van hen weigerde om mee te werken en ging vervolgens met de collega’s het gevecht aan door zich te verzetten tegen zijn aanhouding. Toen we de verdachte onder controle hadden werden beiden geboeid en overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. In het cellencomplex in Roermond probeerde dezelfde persoon die eerder op straat door het lint ging, tijdens zijn fouillering een collega te slaan.

Uiteindelijk kon hij wederom onder controle worden gebracht en werd de celdeur gesloten. Beide mannen mogen hun zonde overdenken en justitie zal zich morgen over de zaken gaan buigen.

Deel dit artikel:

Reacties