Gepubliceerd:
Laatste update:

Janno Mahu verkoopt verse kaas en eieren op Moesel

WEERT - Eén van de beste standwerkers van Nederland heeft nu een wekelijkse standplaats op Moesel in Weert. Janno Mahu is zijn naam en hij komt zelf ook uit Weert. Hij is het nieuwe adres voor kakelverse eieren en smeuïge kazen van jong tot oud.

“Sinds 2015 sta ik op standplaatsen in Midden- en Zuid-Limburg met kaas, eieren en delicatessen. En vanaf nu ook op Moesel”, zegt Janno enthousiast. “Ik ben heel trots dat ik hier mag staan, want ik kom zelf uit Weert.”

Vers
Sinds 1 februari staat hij wekelijks van 09.00 tot 15.00 uur op de hoek van de Nassaulaan/Christinalaan. De eieren die hij verkoopt zijn niet ouder dan 48 uur en komen rechtstreeks vers van de boer. Lekkerder kan dus niet. Ook de kaas is heerlijk vers en wordt voor de klant op maat afgesneden in plakken of in een stuk.

Janno: “Ik wil de mensen een goed stuk kaas verkopen. Niet de standaard kaas van de supermarkt, maar vers van het mes. Dat klinkt heel logisch, maar tegenwoordig draait het allemaal om de massa geproduceerde producten. Bij mij weet de klant precies waar het product vandaan komt.”

Persoonlijk contact
Het tweede dat Janno heel belangrijk vindt, is het contact met de klant. “Ik wil graag de klant persoonlijk te woord staan. De klant krijgt van mij het stuk kaas naar wens gesneden. Alles mag en alles is mogelijk. Ik ben ook altijd aanwezig. Een klant hoeft nooit bang te zijn dat ik er niet ben of het moet ruim van te voren zijn aangekondigd.”

Ook heeft hij een eigen merk kaas: Bewust+ Kaas. Een waanzinnig lekkere kaas, smeuïg en romig van smaak. Het bevat weinig vet en nauwelijks zout en verkrijgbaar van tot jong tot oud. Iedere maand zijn er acties, top kwaliteit kazen voor een scherpe prijs en er is keuze genoeg.

Janno’s kaas delicatesse - Locaties en tijden:

Woensdag:     Weert - Moesel op de hoek Nassaulaan-Christinelaan  09.00 – 15.00 uur

Donderdag:    Spaubeek - thv Spar 08.00 – 12.30 uur

Vrijdag:         Obbicht - thv marktplein 08.30 – 12.15 uur

                     Pey - Echt thv Jan Linders 13.30 – 18.30 uur

Zaterdag:      Geleen -  Lindenheuvel 08.00 – 17.00 uur

Telefoon:       06 50 28 84 99

Deel dit artikel:

Reacties