Gepubliceerd:
Laatste update:

Priesterwijding en eerste heilige Mis van Anton Goos uit Weert

WEERT/HAARLEM - Op zondag 9 juli a.s. mag parochie De Verrezen Christus Moesel het vreugdevolle gebeuren meemaken van de Eerste H. Mis van oud-parochiaan Anton Goos.

Op zaterdag 24 juni zal hij in de Kathedrale Basiliek Sint Bavo, Leidsevaart 146 te Haarlem, door de bisschop van Haarlem-Amsterdam, Mgr. Dr. J.M. Punt tot priester worden gewijd, samen met Teun Warnaar. De Eucharistieviering begint om 10:30 uur.

Priester
Kapelaan Anton Goos zal zijn Eerste Heilige Mis opdragen op zondag 25 juni in de H. Vincentiuskerk en op zondag 2 juli in de Mariakerk, beide in Volendam, waar hij momenteel als diaken werkt en ook na zijn wijding als priester werkzaam zal blijven.

Thuisparochie op Moesel
Op zondag 9 juli is het dan de beurt aan zijn thuisparochie en zal in de kerk van De Verrezen Christus op Moesel (Nassaulaan 1) een feestelijke Eucharistieviering zijn, waarin kapelaan Goos hoofdcelebrant is. De H. Mis begint om 11.00 uur. Aansluitend zal er een receptie worden gehouden in het zaaltje van de kerk, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd om de wijdeling te feliciteren.

Deel dit artikel:

Reacties